Over PixelPixies

PixelPixies bestaat sinds 2002. Wij zijn werkzaam vanuit Amsterdam. Op basis van een informele sfeer en in goede samenspraak / samenwerking met de opdrachtgever zorgen we voor een professioneel resultaat. De afgelopen jaren hebben we diverse projecten gedaan variërend van online webgames tot een in-house corporate app voor een grote multinational en het ontwikkelen van WordPress thema‘s.

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve content, uitgaande van het principe dat ‘doen’ beter beklijft dan ‘zien’. Dit resulteert niet alleen in Serious Games maar ook in websites of apps waarin de bezoeker uitgedaagd wordt zelf actie te ondernemen.

 Wilt u meer over ons weten of wilt u eens met ons overleggen over bepaalde digitale mogelijkheden neem dan contact met ons op. 

PixelPixies kan op allerlei momenten gedurende een project bijstaan. Ook als er pas een vaag idee is en er nog niet eens sprake is van een project. Misschien werkt het verhelderend om eens met mensen buiten uw organisatie te praten over de verschillende digitale mogelijkheden.
Zo kan het zijn dat we bijvoorbeeld alleen bijstaan in de conceptfase of ondersteuning bieden bij de realisatie.

info@pixelpixies.nl

2013: ‘Gouden Tip’ bij de Beste Gratis app’s voor kinderen voor ‘Los in ‘t Bos’, door Kennisnet. 2013: ‘Los in ‘t Bos’ App van de week door de Volkskrant . 2007: nominatie World Summit Award  voor Wadlandis, 2005: winnaar Gouden Spin  voor het beste webconcept met de advergame Beukenlaan 35, 2004: nominatie Amma-awards,  2002: winnaar Mercur voor de internet-activiteiten van Tina, 2001: winnaar Mercur  voor de internet-site van Fancy.