Quote Assistant

De Quote Assistant helpt bij het maken van eenĀ volledige bestelling.

step1_980x620
step2_980x620
Voor het Noorse bedrijf Laerdal hebben we een App ontwikkeld voor de sales afdeling. Laerdal is een groot internationaal bedrijf dat als missie heeft ‘helpen levens redden’. Ze verkopen simulatoren zgn. oefenpoppen en bieden services aan zorginstellingen als ziekenhuizen. Het aanbod van Laerdal is enorm en hun sales mensen opereren over de gehele wereld. Het was daarom erg aan te raden om deze verkopers een tool te geven waarmee ze kunnen zien wat het totale aanbod behelst maar ook welke randapparatuur er nodig is om een simulator goed te laten functioneren of welke simulatieprogramma’s gekocht kunnen worden.

De App die we ontwikkeld hebben werkt als een soort boodschappenlijstje waarbij gekozen wordt voor een soort simulator. Daarna kan men kiezen uit de juiste bijproducten en diensten. Het geheel kan daarna gemaild worden.

Meegenomen in de App zijn FAQ. Erg handig om het goede antwoord te kunnen geven over moeilijke technische zaken. Daarnaast kan men in de App een Compatibility check doen waarmee gecontroleerd kan worden of bepaalde hardware geschikt is om bepaalde software op te kunnen draaien.

Deze App zal tzt onderhouden worden door een WordPress achterkant waarmee het bedrijf zelf de content op de app up to date kan houden.